Antena Meniu Search
x

Video Sătul de reproşurile soţiei sale, un oltean a scos cuţitul şi a omorât-o în mijlocul străzii, apoi şi-a văzut de drum. Cei doi ieşiseră la o plimbare

O crimă înfioarătoare s-a petrecut şi în localitatea Drăgăneşti-Olt! O femeie de 37 de ani a fost ucisă cu sânge rece chiar de cel care i-a jurat iubire veşnică. Nenorocirea s-a petrecut ziua în amiaza mare. 

de Redactia Observator

la 30.04.2024, 08:03

Vezi și

Cei doi soţi se plimbau pe stradă, când, la un moment dat, între ei a izbucnit o ceartă aprinsă. Sătul de reproşurile femeii, bărbatul de 37 de ani a scos cuţitul şi a înjunghiat-o. Deşi zăcea într-o baltă de sânge, individul şi-a abandonat soţia şi şi-a continuat drumul. Trecătorii au găsit-o pe femeie agonizând şi au dat imediat alarma.

În ciuda eforturilor medicilor de la Spitalul Județean de Urgență Slatina, victima şi-a dat ultima suflare pe patul unităţii medicale. Ucigaşul a fost prins la scurt timp şi dus la audieri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Sătul de reproşurile soţiei sale, un oltean a scos cuţitul şi a omorât-o în mijlocul străzii, apoi şi-a văzut de drum. Cei doi ieşiseră la o plimbare