Antena Meniu Search
x

Video S-au automutilat la şcoală, în faţa colegilor, după o provocare pe TikTok. Adolescentele din Giurgiu au oprit jocul după ce s-au panicat

Retelele sociale au inventat încă o provocare coşmar pentru orice părinte! Împinse de o astfel de porunca pe TikTok, trei adolescente din Giurgiu au început să se automutileze în sala de clasă, printre colegii îngroziţi. 

Laurenţiu Rădulescu
de Laurenţiu Rădulescu

la 31.03.2023, 19:47

Vezi și

Au fost împinse la acest gest necugetat în urma unui aşa numit joc pe TikTok, unde au fost provocate să execute porunca.

S-au panicat

Aşa că, în sala de clasă au vrut să dovedească faptul că pot trece peste această provocare. Şi-au făcut rău singure cu ajutorul unui obiect ascuţit. S-au speriat însă de urmări şi aşa au aflat şi cadrele didactice de acest gest.

Din fericire tinerele nu au suferit răni puternice. Poliţia a aflat despre cele întâmplate iar inspectoratul şcolar a an unţat că tinerele vor fi de acum atent monitorizate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » S-au automutilat la şcoală, în faţa colegilor, după o provocare pe TikTok. Adolescentele din Giurgiu au oprit jocul după ce s-au panicat