Antena Meniu Search
x

S-au rupt norii în Capitală! Ploaia torenţială a durat câteva ore, iar fulgerele au cutremurat oraşul

Bucureştiul a fost sub ape după ploaia torenţială de duminică seara. În anumite zone canalizările au cedat şi s-au format bălţi uriaşe. Mai grav, câţiva locatari s-au trezit cu apartamentele inundate într-un bloc proaspăt construit.

Vezi și

Bucureştiul a fost sub ape după ploaia torenţială de duminică seara. În anumite zone canalizările au cedat şi s-au format bălţi uriaşe. Mai grav, câţiva locatari s-au trezit cu apartamentele inundate într-un bloc proaspăt construit.

Capitala şi judeţul Ilfov sunt pentru câteva ore sub asediu. La ora 21.00 se instează codul portocaliu de vreme rea. Începe să plouă torenţial. Se rup norii şi o mulţime de fulgere lovesc pământul.

Câţiva locatari se confruntă cu o situaţie revoltătoare. Blocul nou în care abia şi-au cumpărat apartamente se dovede a fi o construcţie care lasă de dorit. Apa a inundat parterul în câteva minute.

În sectorul 3 o stradă e acoperită de şuvoaie. Şoferii sunt puşi la grea încercare.

Pe acelaşi subiect

Probleme sunt şi în Ilfov. În anumite zone, canalizările nu fac faţă cantităţilor mari de apă.

Şoseaua Pipera s-a trasformt într-un mic râu. Canalizarea a cedat, apa s-a acumulat pe stradă, iar maşinile circulă cu dificultate. 

Noapte albă au făcut şi câţiva proprietari din Popeşti Leordeni. Oamenii spun că trăiesc un coşmar de câte ori plouă.

Pompierii au intervenit pentru a scoate apa din locuinţe şi pe alte străzi din Bucureşti. Pe cât de înfricoşătoare e natura pentru unii, pe atât de frumos e spectacolul pentru cei pasionaţi de fotografie. Imaginile cu fulgere fac furori pe internet.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » S-au rupt norii în Capitală! Ploaia torenţială a durat câteva ore, iar fulgerele au cutremurat oraşul