Antena Meniu Search
x

Curs valutar

S-au sinucis în timp ce ornau bradul de Crăciun! Noi detalii cutremurătoare în cazul morţii soţilor Bogdan şi Anda Maleon, care s-au spânzurat în Ajun (Video)

Ies la iveală noi detali cutremurătoare în cazul dublei sinucideri din Iaşi.

de Redactia Observator

la 28.12.2017 , 12:50

Ies la iveală noi detali cutremurătoare în cazul dublei sinucideri din Iaşi. Moartea soţilor Bogdan şi Anda Maleon, găsiţi spânzuraţi în ziua de Crăcium, a şocat o ţară întreagă şi ridică multe semne de întrebare. 

Ieri, în urma necropsiilor, medicii au descoperit că ambii soţi erau băuți bine atunci când şi-au pus capăt zilelor. Ea avea o îmbibație de alcool în sânge de 2,40 la mie, iar el de 1,70 la mie.

Articolul continuă după reclamă

Astăzi, presa locală dezvăluie noi detalii din cadrul anchetei.

Potrivit ziaruldeiasi.ro, cei doi soţi erau în haine de casă, beau vin şi ornau bradul în Ajun, în livingul casei lor cu etaj din Moara de Vânt. Anchetatorii au găsit globuri şi decoraţiuni aşezate lângă pomul de Crăciun, care urmau să fie puse în brad. Altele erau deja aranjate în brad.

La un moment dat, ceva a aprins discuţiile între cei doi soţi. Foarte important în acest context este faptul că Anda şi Bogdan Maleon aveau alcoolemii apreciabile, nefiind cunoscuţi de prieteni ca băutori. 

"Cert este că femeia ar fi plecat la un moment dat din living, şi s-ar fi spânzurat în mansardă, cu o curea feminină, de o grindă. Aceste lucruri este posibil să se fi petrecut mai aproape de miezul nopţii, şi nu spre dimineaţă, cum s-a stabilit până acum în mod preliminar", scriu jurnaliştii ieşeni.

După o perioadă de timp, posibil două sau chiar trei ore, bărbatul, care ar fi putut adormi între timp, ar fi sesizat dispariţia soţiei sale şi a început să o caute prin casă. A găsit-o în mansardă. Anchetatorii presupun că Bogdan Maleon ar fi coborât corpul fără viaţă al Andei din ştreang şi l-ar fi aşezat pe podea, cu faţa în sus. 

"În acele clipe, cel mai probabil dezorientat şi şocat, acesta ar fi aruncat cureaua pe scările care asigurau accesul în mansardă. Obiectul a fost găsit de către anchetatori la baza scării. Acesta şi-ar fi luat apoi o curea bărbătească, a urcat şi el la mansardă şi s-a spânzurat de mânerul unei ferestre", scrie ziaruldeiasi.ro.

Anda Maleon pierduse recent o sarcină

Un alt amănunt important în anchetă este faptul că Anda Maleon pierduse o sarcină în cursul acestui an, femeia intrând într-o depresie puternică, fapt care ar putea constitui mobilul sinuciderii. În plus, nu este exclusă şi o discuţie în seara tragediei pe această temă. 

În prezent, o parte din misterul acestei tragedii ar putea fi risipit prin expertiza informatică a telefoanelor şi adresele de e-mail ale celor doi, lucruri care au fost deja cerute în cadrul acestui dosar penal.

Reamintim că soţii Bogdan şi Anda Maleon s-au spânzurat în seara de Ajuns, la câteva ore diferenţă unul de celălalt. 

Echipajul SMURD sosit la faţa locului, în urma sesizării făcute prin serviciul 112, nu a mai putut face nimic pentru salvarea celor doi soţi. 

Cei doi vor fi înmormântaţi astăzi, la Cimitirul Petru şi Pavel.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » S-au sinucis în timp ce ornau bradul de Crăciun! Noi detalii cutremurătoare în cazul morţii soţilor Bogdan şi Anda Maleon, care s-au spânzurat în Ajun (Video)