Antena Meniu Search
x

Scandal cu bâte şi pumni la zilele unui oraş din Mureş. Şapte tineri au fost bătuţi măr de doi indivizi băuţi, sub ochii celor de la pază

S-a lăsat cu scandal la zilele oraşului Sărmaşu din judeţul Mureş. 7 oameni au ajuns la spital după ce doi bărbaţi, înarmaţi cu bâte, au împărţit lovituri în stânga şi în dreapta. Tot scandalul s-a petrecut chiar sub ochii celor care ar fi trebuit să asigure paza evenimentului. 

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 31.08.2022, 13:58

Cei 7 tineri bătuţi spun că au fost atacaţi din senin, fără niciun motiv, dar şi că cei doi agresori au consumat foarte mult alcool înainte. Cu toţii se aflau la zilele oraşului, la o petrecere organizată de Primărie.

După ora 3 dimineaţa, când distracţia era în toi, cei doi agresori s-au apropiat de grup şi au început să vorbească urât. Mai apoi au mers la maşină, au luat mai multe bâte, după care au început să împartă lovituri în stânga şi în dreapta, iar ulterior s-au făcut nevăzuţi.  

Toţi cei 7 tineri au ajuns la spital cu lovituri în zona capului, dar doi dintre ei au şi fracturi. Poliţiştii au reuşit să îi găsească pe cei doi agresori, doi tineri de 22 şi 24 de ani , care au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Ulterior, judecătorul a considerat că nu reprezintă un pericol şi au fost lăsaţi să plece acasă, fiind cercetaţi sub control judiciciar. Nici Primăria nu îşi asumă incidentul, deşi s-a petrecut sub privirile celor care trebuiau să asigure paza. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Scandal cu bâte şi pumni la zilele unui oraş din Mureş. Şapte tineri au fost bătuţi măr de doi indivizi băuţi, sub ochii celor de la pază