Antena Meniu Search
x

Filmul accidentului cu o poliţistă din Capitală, care ar fi făcut praf maşina unui taximetrist la un flagrant

O agentă de poliţie din Capitală este acuzată că a obligat un taximetrist să-i cedeze maşina şi-apoi a făcut accident.

Vezi și

O agentă de poliţie din Capitală este acuzată că a obligat un taximetrist să-i cedeze maşina şi-apoi a făcut accident. A distrus autoturismul şi ar fi fost la un pas să provoace şi o tragedie. Colegii ei au anunţat că fac o anchetă, deşi taximetristul povesteşte că, iniţial, poliţiştii ar fi încercat să-l "împace" cu bani. Omul nu mai are cum să îşi câştige pâinea.

Poliţista care a insistat să conducă taxiul a făcut accident. Chiar poliţiştii ajunşi la accident ar fi ştiut că o colegă de-a lor era la volan.

Singura greşeală a taximetristului a fost că a ajuns să participe la un flagrant.

S-a cerut o maşină cu rovinietă pentru Ploieşti. Eu am luat comanda, din nefericire. A coborât o doamnă mai în vârstă din scară. (...) Era abătută, plângea. Am văzut-o cu un plic în mână şi m-am prins că este ceva necurat la mijloc, povesteşte taximetristul.

Bătrâna era o victimă a înşelătoriei numite Metoda Accidentul. Iar agenta i-a cerut să participe la flagrant. 

VIOREL, taximetrist:

Mi s-a dat un alt plic. Am ajuns în faţa Spitalului Floreasca unde trebuia să mă întâlnesc cu respectivul. I-am dat plicul băiatului după care a fost imobilizat. Eu am fost dat jos de la volan. Nu conducea deloc bine.

În pasajul din Piaţa Victoriei, a avut loc accidentul. Şi el şi poliţista au fost răniţi. 

DIANA SARCA, purtător de cuvânt al Poliţiei  Capitalei

La volanul autoturismului taxi s-a urcat un membru al grupei operative.

De trei luni, victima aşteaptă despăgubiri. Bărbatul susţine că în primă fază şefii Secţiei 22 ar fi fost de acord să îl despăgubească cu 6.000 de euro, doar că ulterior s-ar fi răzgândit. Poliţiştii anunţă că au deschis o anchetă. 

Acum taximetristul nu mai are cu ce să îşi câştige pâinea şi spune că va cere în instanţă ca poliţiştii să îi doneze una dintre maşinile de la secţia de poliţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Filmul accidentului cu o poliţistă din Capitală, care ar fi făcut praf maşina unui taximetrist la un flagrant