Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Scandal în gara din Craiova. Trei bărbaţi şi-au împărţit pumni, după ce au băut: unul dintre ei a ajuns la spital

A fost scandal duminică dimineaţa în gara din Craiova. Trei bărbați s-au bătut, pe fondul consumului de alcool. Unul dintre ei a ajuns la spital, după ce a fost lovit cu o sticlă. 

de Redactia Observator

la 16.07.2023 , 13:10

Scandal în gara din Craiova. Trei bărbaţi şi-au împărţit pumni, după ce au băut: unul dintre ei a ajuns la spital Scandal în gara din Craiova. Trei bărbaţi şi-au împărţit pumni, după ce au băut: unul dintre ei a ajuns la spital - Dolj TV

Potrivit IPJ Dolj, duminică, în jurul orei 4.50, polițiști din cadrul Postului de Poliție TF Craiova s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în Complexul Stației CF Craiova o persoană este întinsă pe jos.

Este vorba de un bărbat de 34 de ani, din Craiova, care le-a declarat polițiștilor că ar fi fost agresat fizic. La scurt timp au fost identificați doi tineri, de 20 și 29 de ani, din Craiova, bănuiți de comiterea faptei.

Cearta, izbucnită după ce indivizii au consumat alcool

Articolul continuă după reclamă

Din cercetările efectuate s-a stabilit că, în urma unui conflict spontan, pe fondul consumului de alcool, aceștia s-ar fi agresat reciproc. Bărbatul de 34 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Potrivit medicilor, acesta fusese lovit cu o sticlă și prezenta un traumatism facial acut și o fractură dentară.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, urmând a fi dispuse măsuri în consecință.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Scandal în gara din Craiova. Trei bărbaţi şi-au împărţit pumni, după ce au băut: unul dintre ei a ajuns la spital