Antena Meniu Search
x

Video Scandal între clanuri rivale, la o nuntă din Iași. Doi interlopi s-au alergat cu sabia prin vie, când toată familia stătea la masă

Scandal cu săbii între două clanuri rivale, la o nuntă din Iași. Doi interlopi s-au alergat prin vie, când Scandal între două clanuri rivale din Iaşi. Un bărbat cunoscut în lumea interlopă a fost ridicat de mascaţi, după ce l-a alergat cu sabia pe un rival.

de Redactia Observator

la 14.09.2021, 13:32

Vezi și

Incidentul a avut loc chiar la finalul unei nunţi, când toată familia stătea la masă, aşa cum este tradiţia. Băuţi bine, cei doi s-au luat la ceartă, iar conflictul a degenerat. 

Supărat, unul dintre scandalagii a plecat acasă dar a revenit înarmat cu o sabie şi cu un spray lacrimogen. L-a căutat pe individul cu care abia se certase şi a început să-l alerge prin vie cu sabia. 

A fost alertată Poliţia, iar bărbatul înarmat a fost săltat de poliţişti. La scurt timp a fost reţinut şi celălalt scandalagiu. Amândoi au acum dosar penal pentru tulburarea ordinii şi linişitii publice. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Scandal între clanuri rivale, la o nuntă din Iași. Doi interlopi s-au alergat cu sabia prin vie, când toată familia stătea la masă