Antena Meniu Search
x

Video Scandal la Primăria Năvodari. Oamenii care au stat la coadă şi 7 ore pentru banii de pe cazarea refugiaţilor ucraineni au răbufnit când ghişeul s-a închis

Scandal ieri în faţa Primăriei Năvodari. Zeci de oameni, care stătuseră la coadă ore întregi pentru a primi banii pentru cazarea şi hrana refugiaţilor ucraineni, au răbufnit când li s-a spus că ghişeul se închide.

de Redactia Observator

la 04.01.2023, 13:13

Vezi și

Furioşi că stătuseră la coadă şi şapte ore, aceştia au refuzat să plece, chiar dacă li s-a explicat că singurul jurist care se ocupă de dosare trebuie să meargă acasă. Pentru a calma spiritele, la fața locului au fost chemaţi și polițiștii. 

În Năvodari se află aproximativ 7.000 de cetățeni ucraineni care stau în chirie la persoane fizice. Fondurile alocate cazării acestora sunt suportate de Inspectoratul de Urgenţă, dar sunt distribuie prin primării. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Scandal la Primăria Năvodari. Oamenii care au stat la coadă şi 7 ore pentru banii de pe cazarea refugiaţilor ucraineni au răbufnit când ghişeul s-a închis