Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Scandal la un spital din Craiova. Un individ care și-a bătut iubita a încercat să o ia cu forța și a chemat întăriri: 7 persoane, reținute

Scandal la spitalul Craiova. O tânără de 18 ani a ajuns în unitatea medicală după ce a fost lovită de partenerul ei. Individul a încercat apoi să o convingă pe fată să plece din spital. Când a văzut că nu reuşeşte, a chemat în ajutor încă şase persoane care au lovit-o şi au încercat să o scoată cu forţa. Medicii au sunat la 112, iar poliţiştii i-au reţinut pe toţi şapte agresori.

de Redactia Observator

la 30.07.2024 , 21:05

Incidentele violente au avut loc luni după-amiază, la Spitalul de boli infecţioase ”Victor Babeş” din Craiova, unde o tânără de 18 ani din judeţul Teleorman s-a prezentat pentru un consult medical.

”În fapt, în cursul zilei de 29 iulie a.c., ora 17.15, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Craiova au fost sesizaţi prin apel 112 de către o femeie, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că, în incinta unei unităţi medicale din localitate, are loc o altercaţie între mai multe persoane. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţiştii, care au stabilit faptul că, în urma unui conflict spontan şi a unei neînţelegeri, un tânăr de 19 ani ar fi agresat-o fizic pe concubina acestuia, o tânără de 18 ani, din judeţul Teleorman. De asemenea, în sprijinul tânărului ar fi intervenit alte şase persoane, doi bărbaţi şi patru femei, care, prin exercitarea de violenţe, ar fi încercat să o ia pe tânără împotriva voinţei sale în vederea deplasării către judeţul Teleorman”, informează, marţi, oficialii Poliţiei Judeţene Dolj.

Agresorii au vârste cuprinse între 16 şi 38 de ani

Vezi și

Pe lângă faptul că au agresat-o pe femeie, cei şapte au provocat distrugeri autoturismului tinerei. Agresorii au vârste cuprinse între 16 şi 38 de ani şi toţi sunt din municipiul Roşiorii de Vede, judeţul Teleorman.

Agresorii au fost conduşi la audieri, iar în urma probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, a fost dispusă reţinerea lor pentru 24 de ore.

Miercuri, aceştia vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea dispunerii unei măsuri preventive, fiind acuzaţi de infracţiuni de violenţă în familie, tentativă la lipsire de libertate, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Scandal la un spital din Craiova. Un individ care și-a bătut iubita a încercat să o ia cu forța și a chemat întăriri: 7 persoane, reținute