Antena Meniu Search
x

Poliţişti înconjuraţi şi ameninţaţi de zeci de oameni, după ce au încercat să aplaneze un conflict în Blaj

Scandalul între locuitorii unui cartier din municipiul Blaj, judeţul Alba, a escaladat după intervenţia poliţiei.

de Redactia Observator

la 02.05.2020, 11:52

Vezi și
  • 30 de poliţişti şi jandarmi au venit ca întăriri.
  • S-au folosit spray-urile lacrimogene.

Enervaţi de intervenţia oamenilor legii, zeci de oameni au ieşit din casă şi s-au îmbrâncit cu agenţii. Pentru aplanarea conflictului, 30 de poliţişti şi jandarmi au venit ca întăriri.

Era în jurul orelor 17.30, când a izbucnit scandalul pe strada Barbu Lăutaru. Forţele de ordine au fost chemate iniţial pentru a aplana un conflict izbucnit între patru indivizi care s-au luat la bătaie.

În momentul în care mascaţii au pus la pământ pe unul dintre scandalagii, de prin curţi au ieşit imediat zeci de persoane care au început să ţipe şi să înjure forţele de ordine.

Unii dintre ei s-au apropiat ameninţător de poliţişti şi au început să-i împingă. Atunci, oamenii legii au scos spray-urile lacrimogene. Numai aşa s-a putut dispersa mulţimea.

Un alt bărbat, de la balcoan, care transmitea live pe facebook tot scandalul, a început să aţâte şi mai tare spiritele.

30 de poliţişti, jandarmi şi poliţişti locali au intervenit pentru aplanarea conflictului, iar, la scut timp, liniştea în cartier a fost restabilită.

Până aseară, 15 persoane au ajuns la sediul Poliţiei Municipiului Blaj pentru audieri în dosarul deschis pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Poliţişti înconjuraţi şi ameninţaţi de zeci de oameni, după ce au încercat să aplaneze un conflict în Blaj