Antena Meniu Search
x

Scandal cu turiști nemulțumiți la recepția unui hotel de patru stele din Predeal

O ieşire la munte pentru un grup de prieteni s-a transformat într-un scandal monstru. La recepţia unui hotel de patru stele din Predeal, oamenii s-au plâns că aşteaptă prea mult să fie cazaţi. Unii dintre turişti aveau şi copii de câteva luni.

de Redactia Observator

la 11.03.2019, 00:30

Vezi și

O ieşire la munte pentru un grup de prieteni s-a transformat într-un scandal monstru. La recepţia unui hotel de patru stele din Predeal, oamenii s-au plâns că aşteaptă prea mult să fie cazaţi. Unii dintre turişti aveau şi copii de câteva luni. Până când camerele lor au fost pregătite, oamenii s-au odihnit pe scări. Explicaţiile angajaţilor i-au înfuriat şi mai tare, astfel că a fost nevoie de intervenţia poliţiei pentru a calma spiritele.

Zeci de turişti nervoşi sunt adunaţi în jurul recepţiei. Un singur angajat caută în zadar explicaţii. În timp ce oamenii se plâng că au obosit să tot aştepte. Motivul? Camerele erau încă pregătite pentru oaspeţi.

Turiştii se odihnesc în recepţie, pe scări sau pe holurile hotelului de patru stele din Predeal. Printre ei sunt şi părinţi cu bebeluşi.

După mai bine de două ore de aşteptare, camerele au fost gata iar turiştii au reuşit să se cazeze. Astăzi, au şi părăsit hotelul. Au plecat acasă cu un gust amar. În loc să se relaxeze au avut parte de neplăceri. Contactat telefonic, reprezentantul hotelului nu a putut să explice exact din ce cauză s-a ajuns la această situaţie.

În astfel de cazuri, spun autorităţile, clienţii se pot adresa protecţiei consumatorilor. Plangerile lor pot duce la sancţionarea administratorilor de hoteluri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Scandal cu turiști nemulțumiți la recepția unui hotel de patru stele din Predeal