Antena Meniu Search
x

Video Scandal şi îmbrânceli, de faţă cu Poliţia Locală, în traficul din Satu Mare. Agenţii ar fi intervenit doar cu un claxon

Un nou scandal în trafic a tulburat miercuri dimineaţă liniştea de pe un Bulevard intens circulat din Satu Mare. Un şofer şi un motociclist s-au luat la harţă în mijlocul drumului, din cauza unei neînţelegeri. La toată scena au asistat, din maşină, şi doi agenţi ai Poliţiei Locale.

de Redactia Observator

la 13.07.2022, 12:48

Vezi și

Evenimentul a avut loc în jurul orei 10:40, pe bulevardul Octavian Goga din municipiu. Motociclistul şi şoferul autoturismului au început scandalul din cauza unei neacordări de prioeritate în trafic, scrie presasm.ro.

Un martor a filmat întreaga scenă, iar pe imagini se observă cum la un moment dat, motociclistul se opreşte în mijlocul drumului şi merge val-vârtej spre maşină. În tot acest timp şi şoferul autoturismului coboară, iar între cei doi începe un schimb acid de replici, urmat de o serie de îmbrânceli. 

Întreaga scenă a avut loc sub ochii poliţiştilor locali, aflaţi în spatele motocicletei. Potrivit martorilor, aceştia s-ar fi mulţumit să îi atenţioneze pe cei doi scandalagii cu un simplu claxon pentru a putea calma spiritele şi pentru a evita degenerarea conflictului.

În cele din urmă, bărbatul de pe motocicletă renunţă şi pleacă de la locul în care a avut loc scandalul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Scandal şi îmbrânceli, de faţă cu Poliţia Locală, în traficul din Satu Mare. Agenţii ar fi intervenit doar cu un claxon