Antena Meniu Search
x

Scene cutremurătoare la IML. Rudele fetei ucise la metrou sunt devastate de durere. Tânăra de 25 de ani va fi aşezată într-un sicriu alb (Video)

Scene cutremurătoare la IML, acolo unde a fost adus trupul neînsufleţit al Alinei Ciucu, tânăra ucisă ieri seară la metrou, în staţia Dristor 1. 

Scene cutremurătoare la Institutul Naţional de Medicină Legală "Mina Minovici", acolo unde a fost adus trupul neînsufleţit al Alinei Ciucu, tânăra ucisă ieri seară la metrou, în staţia Dristor 1. 

Tânăra se afla pe peron când a fost împinsă intenţionat de o femeie în faţa trenului.

Pe acelaşi subiect

Alina Ciucu, de doar 25 de ani, din localitatea Ostroveni, judeţul Dolj, nu a avut nicio şansă. Din nefericire, rănile suferite au fost atât de grave încât medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Rudele tinerei sunt distruse de durere. În această dimineaţă, au ajuns la IML, acolo unde a fost adus pentru necropsie trupul neînsufleţit al fetei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Scene cutremurătoare la IML. Rudele fetei ucise la metrou sunt devastate de durere. Tânăra de 25 de ani va fi aşezată într-un sicriu alb (Video)