Antena Meniu Search
x

Video Scene de coşmar la Arad. O şoferiţă a luat pe capotă o femeie cu care se certase pentru un loc de parcare

Scene de-a dreptul şocante au fost surprinse într-o parcare din Arad. O şoferiţă a luat pe capota maşinii o femeie cu care se certase din cauza unui loc de parcare. Imaginile au fost surprinse de martori, iar femeia de la volan este acum cercetată penal de autorităţi. 

de Redactia Observator

la 19.04.2023, 15:23

O şoferiţă a luat pe capotă o femeie cu care se certase pentru un loc de parcare
O şoferiţă a luat pe capotă o femeie cu care se certase pentru un loc de parcare - Special Arad

Incidentul a avut loc în 4 aprilie, însă Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad a oferit informaţii abia miercuri, după ce imagini filmate de martori au ajuns în mediul online. Conform reprezentanţilor IPJ, scandalul între cele două femei a avut loc pe bulevardul Gheorghe Magheru, din municipiul Arad.

"Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au stabilit că, pe fondul unul conflict spontan, o femeie de 65 de ani, din Arad, ar fi accidentat o femeie de 35 de ani, din Arad. Victima a fost transportată la spital în vederea evaluării stării sale şi acordarea de îngrijri medicale. Cercetările sunt continuate de poliţiştii Secţiei 2 Micălaca, pentru clarificarea împrejurărilor în care a avut loc fapta şi luarea măsurilor legale care se impun, într-un dosar penal întocmit pentru săvârşirea infracţiunii de lovirea sau alte violenţe", precizează o informare transmisă de IPJ Arad, potrivit Agerpres.

Momentul în care şoferiţa o ia pe femeie pe capotă

În imaginile publicate de presa locală se vede cum presupusa victimă, după ce s-ar fi certat cu şoferiţa din cauza unui loc de parcare, se pune în faţa maşinii pentru a bloca plecarea acesteia până la sosirea poliţiştilor. Şoferiţa nu a oprit şi a luat-o pe femeia cu care se certase pe capotă. La un moment dat şoferiţa a frânat, iar femeia a căzut de pe capotă pe şosea, unde a fost abandonată.

Pe acelaşi subiect

Incidentul a fost filmat din unghiuri diferite de martori la scandal şi de camera de bord a unui autoturism aflat în trafic.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Scene de coşmar la Arad. O şoferiţă a luat pe capotă o femeie cu care se certase pentru un loc de parcare