Antena Meniu Search
x

Scene de groază într-un magazin din Iaşi. Un bărbat a fost călcat în picioare, cu un copil de mână. Agresorii l-au lovit cu sălbăticie

Scene şocante într-un magazin dintr-o comună din Iaşi. Un bărbat a fost lovit crunt de doi indivizi, în timp ce ţinea de mână un copil.

Vezi și

Scene deosebit de şocante într-un magazin dintr-o comună din Iaşi. Un bărbat a fost lovit crunt de doi indivizi, în timp ce ţinea de mână un copil. Cei doi agresori nu au ţinut cont de nimic.

Deocamdată, Inspectoratul de Poliție al județului Iași spune doar că a demarat o anchetă, în acest caz, după ce s-a autosesizat şi se fac cercetări pentru loviri şi alte violenţe. Bărbatul lovit nu a depus încă vreo plângere. De altfel, ar fi vorba despre un conflict mai vechi, iar victima şi agresorii se cunosc între ei. Scenele incredibile s-au petrecut într-un magazin din Belceşti. Victima se îndrepta spre ieşire, împreună cu un copil, iar cei doi agresori au intrat şi s-au năpustit asupra lui cu pumnii şi cu picioarele. Nu au părut să fie deranjaţi că de faţă este şi un copil. De altfel, se şi observă din imaginile surprinse pe camera de supraveghere că băieţelul începe să plângă, în momentul în care victima este trântită la pământ. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Scene de groază într-un magazin din Iaşi. Un bărbat a fost călcat în picioare, cu un copil de mână. Agresorii l-au lovit cu sălbăticie