Antena Meniu Search
x

Scene de groază într-un spital din Iași! O tânără de 23 de ani a fost înjunghiată, în salon, chiar sub ochii copilului. Agresorul a intrat în spital noaptea, neobservat

Scene șocante s-au petrecut la Spitalul de Boli Infecțioase „Sfânta Parascheva” din Iași, unde o femeie a fost înjunghiată în timp ce se afla în salon.

Scene șocante s-au petrecut la Spitalul de Boli Infecțioase „Sfânta Parascheva” din Iași, unde  o femeie a fost înjunghiată în timp ce se afla în salon.

Tânăra de 23 de ani se afla internată în spital, alături de fetița ei de șapte luni, diagnosticată cu rujeolă.

În noaptea de 19 spre 20 noiembrie, în jurul orei 4.00, concubinul femeii a intrat în spital şi s-a dus în salonul în care tânăra era internată şi a lovit-o de mai multe ori cu un cuţit, apoi a fugit fără să fie văzut, iar cadrele medicale şi-au dat seama că s-a întâmplat ceva când femeia a început să strige după ajutor.

Tânăra originară din Bacău a fost operată în clinica de chirurgie plastică de la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iași și a fost externată în cursul zilei de azi, potrivit presei locale.

Tot azi, agresorul a fost prins de polițiști, la Deva, într-un autocar cu destinația Germania.

Reprezentanții spitalului ieșean au anunțat că fost deschisă o anchetă și că vor depune o plângere împotriva firmei care asigură paza spitalului.

„O persoană a pătruns în interiorul spitalului și cu un obiect înțepător, probabil un cuțit, a aplicat câteva lovituri relativ superficiale în zona gâtului și a membrului superior unei paciente care era internată ca și însoțitoare cu un copil cu observație rujeolă. Acest incident a apărut în continuarea unui alt incident, verbal mai mult, în urmă cu două-trei zile între aceeași pacientă și cel despre care noi știm că ar fi concubinul sau fostul soț al femeii, după alte păreri. Agresorul nu a fost nici identificat și nici remarcat, conform declarațiilor date de către cei doi paznici. Acest lucru ne indică un foarte mare semn de întrebare: cum a reușit să pătrundă și să iasă din spital, fără să fie remarcată, o personă la ora 04.30?”, a declarat director medical al Spitalului de Boli Infecțioase „Sfânta Parascheva” din Iași.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi avut nevoie recent de meseriaşi şi nu aţi găsit?

Observator » Evenimente » Scene de groază într-un spital din Iași! O tânără de 23 de ani a fost înjunghiată, în salon, chiar sub ochii copilului. Agresorul a intrat în spital noaptea, neobservat