Antena Meniu Search
x

Scene INCREDIBILE în Capitală! Un tânăr de 23 de ani a DANSAT pe maşina POLIŢIEI!

Un cetăţean german în vârstă de 23 de ani a făcut un circ de proporţii, noaptea trecută, în zona Piaţa Revoluţiei din Capitală. Pentru că făcea scandal pe stradă, oamenii au sunat la Poliţie, iar în momentul în care o autospecială a Poliţiei a ajuns la faţa locului, acesta s-a urcat pe plafon şi a început să... danseze.

Un cetăţean german în vârstă de 23 de ani a făcut un circ de proporţii, noaptea trecută, în zona Piaţa Revoluţiei din Capitală.

Pentru că făcea scandal pe stradă, oamenii au sunat la Poliţie, iar în momentul în care o autospecială a Poliţiei a ajuns la faţa locului, acesta s-a urcat pe plafon şi a început să... danseze.

Totul s-a întâmplat în jurul orei 22.30, un echipa de ordine şi siguranţă publică s-a deplasat,  în urma unui apel 112, în zona Piaţa Revoluţiei. În timp ce agenţii de poliţie soluţionau sesizarea, un tânăr s-a urcat cu picioarele pe plafonul autospecialei de poliţie, parcate în apropiere, unde a început să danseze şi să ţipe.

Poliţiştii au încercat să îl dea jos, moment în care tânărul a sărit de pe maşină şi a luat-o la fugă, fiind prins în scurt timp.

Pe numele lui, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. Mai mult, după ce a fost imobilizat, el a fost transportat la spital pentru o 'evaluare medicală de specialitate'.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Scene INCREDIBILE în Capitală! Un tânăr de 23 de ani a DANSAT pe maşina POLIŢIEI!