Antena Meniu Search
x

Video Scene incredibile în spitalul din Huşi. Medic surprins că se joacă pe telefon, în camera de gardă: "Dacă eşti obraznic te trimit şi-n altă parte, nu doar la alt spital"

Scene incredibile în spitalul din Huşi, filmate de un pacient care a ajuns rănit la urgenţe. Bărbatul s-a lovit grav la o mână, însă după aproape o oră de aşteptat la camera gardă, a observat că medicul care ar fi trebuit să-l trateze se joacă pe telefon. Supărat, pacientul a cerut explicaţii, însă medicul de gardă a început să-l ameninţe că-l trimite la alt spital.

de Redactia Observator

la 27.05.2023, 19:17

Vezi și

Scenele au fost filmate în urmă cu trei zile la Camera de Gardă a Spitalului din Huşi. Scandalul a continuat între cei doi, iar medicul Livia Rotaru a început la un moment dat să ţipe la pacient.

  • Medic: Ia ascultaţi aici! Vrei să te trimit acum la alt spital?
  • Pacient: Doamna doctor, dar dumneavoastră vă jucaţi...
  • Medic: Totdeauna trebuie să aşteptaţi! Şi eu, când mă duc, aştept. Sunt medic, da?
  • Pacient: Jucaţi jocuri pe telefon.
  • Medic: Aşteptaţi că nimeni nu este, nu...
  • Pacient: Păi tot aştept de o jumătate de oră dar nimeni nu spune nimic
  • Medic: Puteţi să aşteptaţi şi 3 ore.
  • Pacient: Doamna doctor, dacă dumneavoastră jucaţi jocuri cum să ştiţi cine e în sală
  • Medic: Ascultă, dacă eşti şi obraznic, atunci te trimit şi în altă parte!  

Costel Alexa, cel care avea nevoie de îngrijiri medicale a filmat toată scena. "Doamnei nu i-a plăcut chestia asta, că eu am filmat o si a inceput să strige la mine, să ţipe, să mă facă de culoare, să mă facă în tot felul", a declarat Costel Alexe. Bărbatul spune că se temea ca un deget să nu îi fie amputat. "Eu am sunat la 112 şi mi s-a spus că ambulanţele nu se pot deplasa la mine că au cazuri mai urgente. M-a rugat dacă poţi să ajungi tu la spital o să fie OK", a declarat Costel Alexe. Indignat de nepăsarea medicilor, bărbatul a plecat netratat.

"Şi până la urmă eu am plecat la muncă a doua zi şi mi s-a umflat degetul mai tare şi îmi curgea sânge şi şefa mea mi-a spus Costică nu sta aşa. Şi am plecat cu un coleg de muncă, nici bani nu am avut la mine, şi am plecat cu un coleg de muncă direct la Vaslui", a declarat Costel Alexe. Abia aici pacientul a primit îngrijiri medicale. Nu a depus plângere, dar vrea ca situaţia să nu se repete. Reporterii Observator au cerut un punct de vedere şi conducerii spitalului. "Voi dispune efectuarea unei anchete interne, în funcţie de rezultatul căreia voi lua măsuri în consecinţă. Nu am primit absolut nicio sesizare la secretariatul unităţii", a declarat Popa Bogdan, manager Spital Huşi. Medicul filmat este singurul anestezist care lucrează şi la camera de gardă şi se apropie de vârsta de pensionare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Scene incredibile în spitalul din Huşi. Medic surprins că se joacă pe telefon, în camera de gardă: "Dacă eşti obraznic te trimit şi-n altă parte, nu doar la alt spital"