Antena Meniu Search
x

SCENE ŞOCANTE într-un parc din Vaslui! Mai multe puştoaice s-au filmat în timp ce-şi fac piercing în limbã, PE VIU, sub privirile îngrozite ale trecãtorilor (VIDEO)

Şoc şi groază ziua în amiaza mare în parcul din Huşi, judeţul Vaslui.

Şoc şi groază ziua în amiaza mare în parcul din Huşi, judeţul Vaslui. O elevã i-a pus un cercel în limbã cu o seringã unei colege, sub privirile îngrozite ale trecãtorilor.

S-a întâmplat în urmă cu două zile, scriu jurnaliştii de la vremeanoua.ro. Douã eleve au fost filmate într-un parc din Huşi în timp ce una îi pune celeilalte, “pe viu”, un piercing, strãpungându-i brutal limba cu un ac. 

Totul se petrece în vãzul lumii, iar câtiva colegi filmeazã, amuzati, scena. 

“Uitati aici un fenomen, cu piercing-ul în limbã”, spune, distratã, cea care filmeazã.

Pe lângã adolescentii în actiune, se vãd trecând si adulti, însã, desi e ziua în amiaza mare, nimeni nu se opreste sã îi ia la întrebãri.

Atenţie, imagini cu puternic impact emotional!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Si ne mai mirãm cã vorbim despre hepatitã si alte boli grave, transmisibile în astfel de conditii! Sigur cã este grav ceea ce se petrece în imagini. Piercing-urile se pun în saloane si pânã si acolo existã risc de infectii, darãmite pe stradã?! Fãrã dezinfectanti, fãrã mãnusi, fãrã instruire, e revoltãtor ce îi duce mintea sã facã… Rana pe care i-a creat-o la limbã acelei fete se infecteazã cu cantitatea de bacterii din cavitatea bucatã, de pe obiectul acela, de pe mâinile celor care au atins obiectul. Hepatita B si C, herpesul simplex, sângerãri prelungite, rãni gingivale, etc, toate aceste boli pot fi luate printr-un asemenea gest inconstient. Este neaparatã nevoie ca profesorii, dirigintii, dar mai ales pãrintii sã le explice despre asta acestor adolescenti. Ei nu au minte destulã acum, ca sã îsi dea seama singuri la ce riscuri se expun”, au declarat medicii pentru vremeanoua.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » SCENE ŞOCANTE într-un parc din Vaslui! Mai multe puştoaice s-au filmat în timp ce-şi fac piercing în limbã, PE VIU, sub privirile îngrozite ale trecãtorilor (VIDEO)