Antena Meniu Search
x

Video Şcoala distractivă începe vara: Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României a dat startul cursurilor la Școala de vară

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României a dat startul cursurilor la Școala de vară. Noua ediție conține programe educaționale de vacanță, destinate copiilor și tinerilor cu vârste între 8 și 16 ani. În oferta educațională se regăsesc tabere de limba engleză, creație, muzică sau teatru. Cursurile se desfășoară online și vor avea loc pe platforma educațională Școala FDVDR.

de Redactia Observator

la 10.07.2021, 09:09

Vezi și

Studiul distractiv și relaxarea se îmbină la Școala de vară organizată de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României. "Eu am ales sa îmi petrec vacanța altfel, sa experimentez lucruri noi, sa socializez cu alți copii", a declarat Stelian, unul dintre cursanţi.

Cursurile și atelierele interactive sunt structurate pe categorii de vârstă în așa fel încât, copiii și tinerii care aleg să își petreacă vacanța în taberele de la Școala de Vară FDVDR, să își poată dezvolta potențialul creativ.

"Prin cursurile pe care noi le desfășurăm, ei au curaj. Încep să devină creativi, încearcă să se descopere, găsesc şi altă motivaţie să încerce şi altfel de lucruri. În cadrul Școlii de Vară vor avea loc tabere de arte, știință și creativitate, dar și cursuri de dezvoltare personală, care stimulează inteligența și creativitatea copiilor", a declarat Gabriela Ioniţă, profesor Fundația Dan Voiculescu.

"Copiii au avut ca suport un scenariu de unde și-au extras personajele principale. Aceştia şi-au confecţionat propriile păpuşi. Vreau să vă spun că au fost foarte creativi. Școala de Vară FDVDR se va desfășura până pe 28 august. Partenerii acestui program sunt: Biblioteca Metropolitană București, MGT Educațional, Fischer English Hub, IT Level, Știință cu Sare și Piper, Editura Litera, Playouth România şi Opera Comică pentru Copii", a declarat Ruxandra Cristian, profesor Fundația Dan Voiculescu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Şcoala distractivă începe vara: Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României a dat startul cursurilor la Școala de vară