Antena Meniu Search
x

Gabriela Firea anunță că e posibil ca școlile din Capitală să rămână închise și miercuri

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat că e posibil ca școlile și grădinițele să rămână închise și miercuri, ținând cont de avertizările meteorologice.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat că e posibil ca școlile și grădinițele să rămână închise și miercuri, ținând cont de avertizările meteorologice.

Meteorologii au anunțat încă o săptămână de ger năprasnic în București, cu zile în care temperaturile vor scădea până la -20 de grade, prin urmare, Primarul Gabriela Firea spune că este posibil ca vacanța copiilor să fie prelungită și miercuri.

"Mâine dimineață, la ora 9,00, avem comandament la Primăria Capitalei. Prin consultare cu ministrul Educației și Inspectoratul General Școlar vom lua o decizie și o vom anunța", a spus Firea, duminică.

Edilul șef al Gabriela Firea a anunțat, vineri seara, că luni și marți nu vor fi deschise școlile și grădinițele în București și în județul Ilfov.

"Am luat decizia și cu domnii primari de sectoare ca luni și marți să nu fie deschise grădinițele, creșele, școlile și liceele, deoarece informațiile pe care le-am primit de la specialiștii în meteorologie arată faptul că luni, marți și chiar miercuri dimineață va fi ger năprasnic, în jur de minus 20 de grade, pericol pentru copii, profesori, părinți, pericol de îmbolnăviri, pericol de accidente. Chiar dacă în Capitală se va putea circula, pentru că se acționează în continuare și în această noapte, și sâmbătă, și duminică și circulația va fi permisă, este vorba de ger năprasnic, condiții meteo dificile", a mai declarat Firea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Gabriela Firea anunță că e posibil ca școlile din Capitală să rămână închise și miercuri