Scurtmetrajul în care a jucat fiul lui Andrei Aradits, premiat în cadrul festivalului „ANONIMUL”

Publicat: 18.08.2014, 13:39.
Actualizat: 18.08.2014, 13:42

Bucurie mare în familia juratului de la „Te cunosc de undeva!”, Andrei Aradits. Mezinul familiei, Eric, a fost premiat aseară în cadrul Galei de Închidere a Festivalului Internațional de Film Independent ANONIMUL.

Bucurie mare în familia juratului de la „Te cunosc de undeva!”, Andrei Aradits. Mezinul familiei, Eric, a fost premiat aseară în cadrul Galei de Închidere a Festivalului Internațional de Film Independent ANONIMUL, unde au primit distincţii cele mai bune filme, conform voturilor exprimate de public pe parcursul celor şase filme de Festival.

Premiul pentru cel mai bun scurtmetraj de ficțiune a revenit filmului Excursie (România), în regia lui Adrian Sitaru şi a fost decernat în prezenţa actorilor Adrian Titieni şi Eric Aradits. Extrem de emoţionat, juratul emisiunii Antenei 1 a fost alături de fiul său şi aseară, imortalizând momentul decernării premiului.

„Concurenţa a fost una acerbă, iar bucuria pe măsură, mai ales că este primul premiu al lui Eric. De fapt ar mai fi unul la baschet şi unul la pian, dar aseară a fost de-a dreptul copleşit de emoţie şi foarte fericit. Mi-a zis că pentru el, asta e o bucurie foarte rară. Ba chiar înainte de a începe premierea mi-a zis că el crede că o să câştige, că lumea l-a aplaudat”, a povestit tatăl.

Experienţa lui Eric din filmul „Excursie” este prima de acest fel, dar după talentul şi entuziasmul său, se poate spune că micul Aradits are stofă de mare actor. Festivalul Internațional de Film Independent ANONIMUL 2014 este la cea de-a 11-a ediţie şi este susţinut de campania „România tare de tot”, o campanie Intact Media Group.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.