Video

Au fost reluate căutările micuţului Sebi, copilul de 7 ani dispărut de sâmbătă, la Arad. Băieţelul este în continuare de negăsit

De Cristian Ionescu.
Publicat: 11.01.2021, 12:58.
Actualizat: 11.01.2021, 12:58

Căutările pentru copilul de 7 ani dispărut sau rătăcit în pădurea de lângă satul Vânători au fost reluate în această dimineaţă.

UPDATE 12:54 - Rescue 4x4 informează că 3 echipaje au periat zona extinsă a căutărilor şi continuă eforturile spre satele vecine. Niciun indiciu momentan, despre unde s-ar putea afla copilul.

Poliţiştii anunţă că se vor draga şi canalele din zonă.

Actualizare 11 ianuarie, ora 10.00 - Căutările copilului au fost reluate în această dimineață. Sunt implicaţi 47 de polițiști cu 18 autospeciale și un câine de urmă, 19 jandarmi cu 4 autospeciale și 1 un câine de urmă, 28 de pompieri cu 7 autospeciale și 8 cange, 7 polițiști de frontieră cu autospeciale cu camere de termoviziune.

Efort masiv de căutare, copilul e în continuare de negăsit

Zeci de pompieri, jandarmi, poliţişti şi poliţişti de frontieră, echipaje ale Rescue 4x4, pădurari, localnici şi câini de urmă îl caută pe copilul dispărut. Toţi au răscolit fiecare colţ, au periat pădurea şi câmpul în lung şi în lat, fără rezultat. În total, peste 250 de oameni au participat la căutări. Niciun indiciu despre unde s-ar putea afla copilul. Căutările s-au desfăşurat pe o rază de 30 de kilometri, spun autorităţile.

Autorităţile au trimis chiar şi un elicopter cu termoviziune, dar şi o autoutilitară cu aceleaşi capabilităţi, pentru a putea acoperi atât de la înălţime, cât şi de la nivelul solului. Cu toate acestea, fără succes. Copilul este de negăsit. Autorităţile au suspendat căutările pe timpul nopţii, la fel şi salvatorii de la Rescue 4x4.

Codru Ştefănescu, membru consiliul director Rescue 4x4, coordonator naţional: "Căutările se opresc cu lăsarea întunericului, noi am avut 8 oameni, cu 7 vehicule, 5 maşini şi 2 ATV-uri. S-a cautat masiv pe timpul zilei. A fost până şi o autospecială de la graniceri cu camera cu termoviziune, pe care am asistat-o cu un echipaj, dar şi un elicopter cu camera cu termoviziune. Din păcate, nimic. Mâine se vor continua căutările în teren, va fi extinsă zona de căutări"

Copilul se numeşte Corbei Sebastian Ionel, are 7 ani, are 120 de centimetri înălţime şi era îmbrăcat sumar la momentul dispariţiei. În acest moment, temperaturile în zona în care a dispărut minorul sunt negative.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.