Antena Meniu Search
x

Scandal uriaș la Politehnica din Timişoara, după ce secretara "Sweet Bunny" a făcut filme pentru adulti chiar în instituție

Este scandal uriaş la Universitatea Politehnică din Timişoara, după ce mai mulţi studenţi au descoperit pe Internet filme pentru adulţi înregistrate chiar în instituţie. Ar fi vorba despre o secretară de la Facultatea de Electronică şi Telecomunicaţii.

Vezi și

Este scandal uriaş la Universitatea Politehnică din Timişoara, după ce mai mulţi studenţi au descoperit pe Internet filme pentru adulţi înregistrate chiar în instituţie. Ar fi vorba despre o secretară de la Facultatea de Electronică şi Telecomunicaţii. Studenţii au recunoscut în clipurile postate pe site-urile de profil mobilierul din sălile Universităţii. Angajata a confirmat că e actriţă în astfel de filme şi şi-a dat demisia.

Pe site-urile pentru adulţi, secretara Facultăţii de Electronică şi Telecomunicaţii e cunoscută sub pseudonimul Sweet Bunny. Cel puţin două dintre clipurile postate pe Internet ar fi fost filmate în biroul din Universitatea Politehnică din Timişoara, în vară, când cei mai mulţi dintre colegii tinerei erau în concediu. Şi totuşi, la descrierea unei înregistrări, angajata a scris că şeful ei era în apropiere. Într-o şedinţă.

Tânăra lucra de şase ani pe postul de secretară. Secretul a fost descoperit chiar de studenţii universităţii, care au recunoscut în filmări mobilierul instituţiei, dar şi dosarele lor. Vestea s-a răspândit imediat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Angajata universităţii a recunoscut că, în timpul liber, este actriţă în filmele pentru adulţi. În majoritatea clipurilor apare împreună cu iubitul ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Scandal uriaș la Politehnica din Timişoara, după ce secretara "Sweet Bunny" a făcut filme pentru adulti chiar în instituție