Antena Meniu Search
x

SECRETUL TERIFIANT care a ieşit la iveală! Ce ascunde pagina 666 în BIBBLIE

Este cunoscut faptul că, pentru credincioşi, 666 este un număr malefic. Dar ce reprezintă el în Biblie?!

Este cunoscut faptul că, pentru credincioşi, 666 este un număr malefic. Dar ce reprezintă el în Biblie?!

Foarte multe persoane asociază grupul de cifre 666 cu numele Diavolului, dar se pare că nu este chiar aşa. Totul a plecat de la o frază din Noul Testament: "Cel care va înţelege va putea calcula numărul Fiarei, întrucât e vorba de un număr care defineşte o persoană. Numărul acelui om este 666", conform Jurnalul.ro

Totuşi, sunt multe de zis în privinţa acestui lucru. În primul rând, sintagma "cel care va înţelege" face referire o anumită persoană, iar în al doilea rând, e vorba de o persoană reală, nu de o figură istorică.

"666" e considerat drept o insultă. Trebuie adăugat şi faptul că numele grecesc al Imperiului Nero, scris în ebraică, are o valoare numerică echivalentă cu 666.

De altfel, din cauza originii, se spune că cifra 666 simbolizează răutatea Imperiului Roman. În timp, ideea a fost dezvoltată, astăzi crezându-se că omul cu cifra 666 în frunte este chiar Satana.

Cu toate acestea, se vorbeşte de superstiţie. Din nevoia de senzaţional, omul caută să citească şi să ia parte la lucruri cât mai înfricoşătoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » SECRETUL TERIFIANT care a ieşit la iveală! Ce ascunde pagina 666 în BIBBLIE