Antena Meniu Search
x

O şedinţă foto controversată în curtea unei mănăstiri, plângere penală pentru o elevă din Buzău

O şedinţă foto controversată în curtea unei mănăstiri se lasă cu plângere penală pentru o elevă din Buzău. Adolescenta, care este în ultimul an de liceu, a vrut să facă furori şi a pozat doar într-un costum de baie şi cu o mitralieră în mâini, chiar în faţa lăcaşului de cult.

de Redactia Observator

la 22.01.2020, 10:36

Vezi și

O şedinţă foto controversată în curtea unei mănăstiri se lasă cu plângere penală pentru o elevă din Buzău. Adolescenta, care este în ultimul an de liceu, a vrut să facă furori şi a pozat doar într-un costum de baie şi cu o mitralieră în mâini, chiar în faţa lăcaşului de cult. Gestul ei, dar şi al fotografului, i-a revoltat pe cei care conduc mănăstirea, dar şi pe localnici.

Îmbrăcată ca pe malul mării, cu o mitralieră în mâini, eleva de clasa a 12-a a ales, pentru şedinţa foto, decorul Mănăstirii Ciolanu din Buzău. Tânăra apare fie sprijinită de o poartă sculptată, fie în faţa unei clopotniţe. Şi nu se mulţumeşte cu atât.

Adolescenta şi fotograful ei nu s-au folosit doar de poarta mănăstirii pentru shooting, ci au deschis zăvorul. Şi au obţinut un cadru şi în interior.

Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei a luat act cu stupoare şi chiar cu îngrijorare despre această faptă blasfemiatoare.

Cu arma din dotare, adolescenta a reuşit să atragă şi atenţia poliţiştilor. Oamenii legii au început imediat verificările şi au stabilit că mitraliera era de tip airsoft.

Directoarea liceului Spiru Haret din Buzău nu a vrut să facă nicio declaraţie în faţa camerelor. Vorbeşte însă despre un caz izolat având în vedere rezultatele bune ale elevilor din această unitate de învăţământ.

Fotografiile au fost făcute publice pe Facebook. După valul de reacţii, modelul de ocazie şi-a dezactivat contul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » O şedinţă foto controversată în curtea unei mănăstiri, plângere penală pentru o elevă din Buzău