Antena Meniu Search
x

Sediul PSD Sector 6 vandalizat. Mai multe geamuri sparte, poliţia face anchetă

Poliţia face cercetări după ce au fost anunţaţi că sediul filialei PSD Sector 6 a fost vandalizat, mai multe geamuri ale clădirii fiind sparte.

Geamuri sparte la Sediul PSD Sector 6, poliţia face anchetă
Mai multe geamuri sparte la sediul PSD Sector 6, poliţia face anchetă - Pixabay

Poliţia face cercetări după ce au fost anunţaţi că sediul filialei PSD Sector 6 a fost vandalizat, mai multe geamuri ale clădirii fiind sparte. Preşedintele PSD Sector 6, Gabriel Mutu, a declarat că în zonă sunt mai multe camere de supraveghere, iar imaginile vor fi predate anchetatorilor.

"În urmă cu puţin timp am fost sesizaţi că la filiala sector 6 a unui partid politic, personalul ce activează în sediu a constatat la sosire, în jurul orei 10.00, că trei geamuri ale sediului sunt sparte.", a transmis Poliţia Capitalei.

Preşedintele PSD Sector 6, Gabriel Mutu, a declarat că în zonă sunt mai multe camere de supraveghere, iar imaginile vor fi predate anchetatorilor.

“În dimineaţa acestei zile, la ora 10.00, când angajaţii care îşi desfăşoară activitatea la sediul PSD Sector 6 au venit la serviciu, au văzut că sunt geamurile sparte. Am făcut reclamaţie, am chemat poliţia, s-au demarat cercetările pe acest subiect. Sunt mai multe camere de supraveghere în zonă. În acest moment vor fi predate înregistrările către organele de poliţie şi probabil că se vor identifica şi făptuitorii”, a declarat primarul Sectorului 6.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Sediul PSD Sector 6 vandalizat. Mai multe geamuri sparte, poliţia face anchetă