Antena Meniu Search
x

Post de poliţie din Vaslui, incendiat intenţionat! Ce au găsit la faţa locului pompierii de la ISU

Sediul postului comunal de Poliţie Fereşti din judeţul Vaslui a fost cuprins de flăcări, în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Post de poliţie din Vaslui, incendiat intenţionat! Ce au găsit la faţa locului pompierii de la ISU

Sediul postului comunal de Poliţie Fereşti din judeţul Vaslui a fost cuprins de flăcări, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pompierii fiind de părere că incendiul a fost provocat.

ISU Vaslui a informat că, în urma incendiului care a afectat sediul postului comunal de Poliţie Fereşti, au ars 15 metri pătraţi de acoperiş.

”Intervenţia promptă a pompierilor a făcut că incendiul să nu se propage şi la interiorul sediului de poliţie, fiind salvate toate bunurile din cele trei încăperi. La faţa locului s-au deplasat şi grupa operativă a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă”, potrivit ISU Vaslui citat de Mediafax.

Potrivit acesteia, cauza incendiului a fost, cel mai probabil, ”o acţiune intenţionată”, întrucât la faţa locului au fost urme de benzină.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » Post de poliţie din Vaslui, incendiat intenţionat! Ce au găsit la faţa locului pompierii de la ISU