Antena Meniu Search
x

Video Şefă din cadrul Protecţiei Copilului Bucureşti, cercetată pentru că ar fi vândut un bebeluş unei familii înstărite din Ilfov pentru 10.000 de euro

Acuzaţii incredibile la adresa unei şefe din cadrul Direcţiei privind Protecţia Copilului Sector 4. Femeia este cercetată pentru că ar fi vândut un bebeluş unei familii înstărite din Ilfov pentru 10.000 de euro. Poliţia a intrat pe fir. Povestea a ieşit la lumină la mai bine de un an de la comiterea faptelor.

Andreea Petrescu
de Andreea Petrescu

la 06.06.2023, 13:54

Vezi și

Totul ar fi început înainte ca bebeluşul să se nască. Asta după ce mama copilului s-a dus la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului din Sectorul 4 pentru a le spune acestora că nu crede că va fi în stare să-şi crească bebeluşul după ce aceasta se va naşte. La scurt timp după naştere, copilul a fost dat în grija asistenţilor maternali, dar după ceva timp mama s-a răzgândit şi s-a dus să-şi ia copilul înapoi.

Doar că, directoarea i-a spus mamei că nu ştie unde este copilul. Prin urmare, femeia s-a dus la Secţia 26 de Poliţie, a depus o plângere, iar la mijlocul lunii aprilie 2022 poliţiştii au făcut mai multe percheziţii şi au găsit copilul în grija unei familii din judeţul Ilfov. Se pare că directoarea DGASPC ar fi pretins suma de 10.000 de euro pentru a intermedia această "adopţie" către familia respectivă. La acel moment, directoarea a fost reţinută pentru 24 de ore, iar mai apoi a fost pusă în libertate. Femeia a fost schimbată pe un alt post, unde nu mai avea grijă de copii, ci se ocupa doar de adulţi în cadrul DGASPC. O altă măsură împotriva ei a fost diminuarea salariului cu 15%, dar nu a fost scoasă din sistem.

Copilul a fost adus înapoi în grija asistenţilor sociali de la DGASPC Sector 4. Fosta directoare riscă până la 7 ani de închisoare, dacă va fi găsită vinovată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Şefă din cadrul Protecţiei Copilului Bucureşti, cercetată pentru că ar fi vândut un bebeluş unei familii înstărite din Ilfov pentru 10.000 de euro