Antena Meniu Search
x

Șefa secției de psihiatrie a SJU Pitești, reținută după ce a luat mită de peste 140 de ori de la pacienţi. În buzunar îi intrau sume între 50 şi 500 de lei

Scandal uriaş de corupţie la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti. Şefa secţiei de psihiatrie a fost reţinută după ce ar fi luat mită de peste 140 de ori de la pacienţi. Alţi doi angajaţi ai spitalului sunt cercetaţi şi ei pentru luare de mită, dar şi pentru tăinuire. 

de Redactia Observator

la 08.03.2024, 13:38

Vezi și

Şefa de la Psihiatrie din cadrul spitalului judeţean de urgenţă Piteşti ar fi primit mită în perioada mai - august 2023. În buzunarul femeii intrau sume atât de la pacienţi cât şi de la aparţinători ai acestora. 

Este vorba despre sume cuprinse între 50 şi 500 de lei, însă aceasta primea şi diverse bunuri în valoare de până la 600 de lei. În cazul în care pacienţii aveau nevoie de serviciile medicale sau consultul altor cadre medicale, medicul le oferea şi acestora banii primiţi de la pacienţii ei. 

Şefa secţiei de Psihiatrie a fost reţinută iniţial pentru 24 de ore şi este urmărită penal pentru luare de mită şi dare de mită. A mai fost dispusă şi măsura controlului judiciar faţă de un asistent medical şi un registrator medical di acelaşi spital, cercetaţi pentru luare de mită şi tăinuire. Alte cinci persoane suspecte au fost duse, şi ele, la audieri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Șefa secției de psihiatrie a SJU Pitești, reținută după ce a luat mită de peste 140 de ori de la pacienţi. În buzunar îi intrau sume între 50 şi 500 de lei