Antena Meniu Search
x

Şeful Poliţiei Capitalei dezvăluie noi detalii teribile despre crima de la metrou: "Apelul la 112 spunea că un copil a căzut în faţa metroului" (Video)

Şeful Poliţiei Capitalei a răspuns acuzaţiilor făcute de tatăl Alexandrei, fata care a supravieţuit după atacul de la staţia de metrou Costin Georgian.

Şeful Poliţiei Capitalei a susţinut o declaraţie de presă, după ce tatăl Alexandrei, fata care a supravieţuit tentativei de omor de la staţia de metrou Costin Georgian, a acuzat că a aşteptat două ore pentru a putea depune plângere la Poliţie.

Incidentul a avut loc în jurul orei 15:30. După ce s-a luptat cu agresoarea și a reușit să îi țină piept, tânăra a urcat în metrou, în stare de șoc. A ajuns la dentist și abia acolo a conștientizat ce i s-a întâmplat. Şi-a sunat tatăl, însă, când au mers să depună plângere la poliție, li s-a spus să aibă răbdare. Plângerea celor doi a fost înregistrată abia în jurul orei 19:30.

"În 45 de minute am sunat la 112. Şi 112 m-a trimis la Costin Georgian să investighez eu, ca părinte. E posibil aşa ceva? Am spus la 112 că fata a fost împinsă intenţionat în faţa metroului, iar doamna de acolo mi-a spus să merg la metrou, că au poliţia lor", a afirmat tatăl tinerei.

El a povestit că la Poliţia de la metrou a stat aproape două ore pentru că în faţa sa era o femeie cu un copil care îşi pierduse geanta pe peron, iar poliţistul i-a rugat să aibe răbdare.

"Poliţistul a venit şi ne-a întebat, i-am spus că a fost împinsă în faţa metroului. Nu a crezut din prima. Trebuia să-i ia declaraţia doamnei. În jurul orei 19.00 am putut da declaraţii", a mai spus bărbatul.

Şeful Poliţiei Capitalei, Nicu Dragoş Orlando, a afirmat, în cadrul unei conferinţe de presă, că apelul la 112 nu a fost transferat către Poliţia Capitalei, poliţiştii aflând despre incident câteva ore mai târziu, când Alexandra şi tatăl ei au ajuns la sediul poliţiei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"La ora 16:46, ofiţerul de serviciu a fost apelat de o angajată Metrorex la care s-a prezentat victima. La ora 17:13, cele două persoane au venit la sediul poliţiei de la metrou, acolo unde au aşteptat. La ora 18:45, fata a fost preluată la audiere. În jurul orei 20:00, a fost primit un apel în care se spunea că un copil a căzut în faţa metroului, la Dristor 1.

În tot acest timp, partea vătămată a vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere. O singură cameră a surprins momentul infracţiunii (...) Dispeceratul NU A PRIMIT NICIUN  APEL LA 112. Nu am primit niciun apel care să sesizeze tentativa de omor!", a declarat şeful Poliţiei Capitalei.

Acesta a mai spus că o singură cameră de supraveghere din staţia Costin Georgian a surprins momentul infracţiunii.

"Faţa autoarei nu s-a regăsit pe niciuna dintre cele 22 de camere din staţie", a precizat Nicu Dragoş Orlando.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Şeful Poliţiei Capitalei dezvăluie noi detalii teribile despre crima de la metrou: "Apelul la 112 spunea că un copil a căzut în faţa metroului" (Video)