Antena Meniu Search
x

Şeful STS Cluj: "Am ştiut APROAPE EXACT unde a picat avionul la ora 21:00!"

Şeful STS Cluj, Ioan Rus, a vorbit azi despre accidentul aviatic din Apuseni, în urma căruia Adrian Iovan şi Aura Ion au decedat!

Şeful STS Cluj, Ioan Rus, a oferit azi o declaraţie în privinţa accidentului aviatic din Apuseni: "Eu, personal, am ştiut aproape exact unde a picat avionul la ora 21:00, pe baza unor informaţii primite de la ROMATSA, datorită unui avion care zbura de la Cluj spre Bucureşti deasupra locului incidentului".

Întrebat dacă STS poate localiza un telefon mobil, Ioan Rus a precizat că intituţia pe care o reprezintă "nu localizează avioane, telefoane şi nici oameni, ci pune la dispoziţia celor implicaţi în rezolvarea situaţiilor de urgenţă date despre localizarea apelului care sunt primite de operatorii de telefonie mobilă. Aceste date sunt celula şi sectorul de pe care este înscris telefonul mobil". 

Întrebat cine ar fi putut localiza un telefon mobil, Ioan Rus a răspuns: "Nu ştiu!". 

Ioan Rus îşi doreşte o anchetă: "să se afle adevărul despre ce s-a întâmplat în seara tragicului eveniment".

"Doresc să transmit condoleanţe familiilor îndoliate şi însănătoşire grabnică medicilor internaţi în spital. Îmi doresc din suflet ca acest caz să se desfăşoare o anchetă şi să se afle adevărul. Nu am nici un fel de versiune, dar vreau să se spună adevărul şi nu dezinformări, minciuni, ci purul adevăr. Să se facă anchete de către instituţiile care trebuie să facă asta", a încheiat Rus, conform Mediafax.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Şeful STS Cluj: "Am ştiut APROAPE EXACT unde a picat avionul la ora 21:00!"