Antena Meniu Search
x

Dragoste, la semafor! Semnalizatoarele rutiere din Constanţa au formă de inimă roşie

Aproape fiecare zi a anului este prilej de sărbătoare datorită unui eveniment, unei stări sau chiar a unei profesii. Unele date din calendar sunt mai cunoscute şi aici vorbim despre Ziua Internaţională a Femeii sau cea a copilului. De curând am celebrat Valentine's Day, iubirea în stil american. Sărbătorim iubirea şi pe 24 februarie, când este Dragobetele.

Vezi și

Aproape fiecare zi a anului este prilej de sărbătoare datorită unui eveniment, unei stări sau chiar a unei profesii. Unele date din calendar sunt mai cunoscute şi aici vorbim despre Ziua Internaţională a Femeii sau cea a copilului. De curând am celebrat Valentine's Day, iubirea în stil american. Sărbătorim iubirea şi pe 24 februarie, când este Dragobetele. Monica Rizea, proaspăt absolventă IMA, ne spune mai multe.

Chiar dacă e o inimioară, roşul spune: Stop! Şi asta pentru că simbolul dragostei apare şi la semafor, cel puţin în Constanţa.

Dar legea iubirii nu bate legea rutieră. Şoferii neatenţi vor fi oricum sancţionaţi, avertizează poliţiştii. Deşi nu cred în sărbătoarea importată a iubirii, chiar şi preoţii au fost amuzaţi de idee. Îndrăgostiţi sau nu, în general, constănţenii apreciază gestul romantic al autorităţilor. E drept, mai sunt şi excepţii.

Pentru ca toată lumea să fie mulţumită, inimioarele vor fi lăsate la semafoarele de pe bulevardul constănţean până pe 24 februarie, de Dragobete.

Observator şi Intact Media Academy lansează un nou proiect, prin care absolvenţii IMA îşi dau examenul final chiar în platoul de ştiri. Ei îşi prezintă propriile ştiri, LIVE, în jurnalele zilei. Vrei să ai ocazia de a transmite ştiri, în direct, chiar din platoul Observatorului? Urmează cursurile IMA alături de unii dintre cei mai faimoşi jurnalişti ai momentului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Dragoste, la semafor! Semnalizatoarele rutiere din Constanţa au formă de inimă roşie