Antena Meniu Search
x

Sensuri giratorii transformate în adevărate capcane pentru şoferi! Cum arată cel mai periculos drum din România - GALERIE FOTO

Zeci de şoferi şi-au făcut praf maşinile din cauza unor sensuri giratorii ridicate pe cel mai periculos drum din România.

Zeci de şoferi şi-au făcut praf maşinile din cauza unor sensuri giratorii ridicate pe cel mai periculos drum din România.

În ultima săptămână, doi şoferi au fost la un pas de moarte după ce au intrat cu viteză într-unul dintre sensurile giratorii ridicate pe drumul care leagă oraşul Năvodari de comuna Lumina.

Aflat în construcţie de cel puţin doi ani, drumul a fost încă de la început unul foarte periculos.

Sensurile giratorii transformate în fântâni arteziene sunt adevărate capcane ale morţii pentru şoferii neatenţi. O semnalizare proastă combinată cu neatenţia şoferilor se poate transforma într-o adevărată tragedie.

Pe acelaşi subiect

Ultimul şofer care a testat rezistenţa sensului giratoriu de la Năvodari a scăpat cu viaţă datorită bolidului solid pe care îl conducea. Aflat sub influenţa băuturilor alcoolice şi circulând cu viteză, şoferul aflat la volanul unui BMW X6 a intrat în plin în sensul care nu s-a clintit.

Şoferul BMW-ului X6 nu a observat la timp sensul-fântână şi a intrat frontal în acesta

În schimb, maşina a fost distrusă în totalitate, la fel cum s-a întâmplat şi în urmă cu o săptămână atunci când o altă maşina s-a izbit frontal de acelaşi sens giratoriu. Atunci, doi tineri au ajuns la spital în stare destul de gravă.

În ciuda acestor evenimente rutiere, constructorul a rămas la aceeaşi idee şi anume de a menţine sensurile giratorii transformate în fântâni arteziene, ridicate în anumite zone în care traficul este destul de lejer.

În acelaşi timp, şoferii se plâng şi de starea asfaltului turnat în urmă cu câteva luni. Drumul prezintă denivelări adânci care îi forţează pe şoferi să încetinească şi să facă slalom pentru a evita obstacolele.

În urmă cu o săptămână, doi tineri au fost la un pas de moarte după ce au intrat în plin cu maşina în sensul giratoriu

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Sensuri giratorii transformate în adevărate capcane pentru şoferi! Cum arată cel mai periculos drum din România - GALERIE FOTO