Antena Meniu Search
x

Serbari estivale ale zapezii, la Balea Lac

La inceput de vara, exista unele locuri in care te mai poti distra inca exact ca in toiul iernii. La Balea Lac, spre exemplu. La doua mii de metri altitudine, sute de turisti au petrecut pe ski-uri, cu geci de iarna si bocanci in picioare, pe omat

Vezi și

Fotbal pe zapada, trasul de franghie sau coboratul cu schiurile au fost probe in lupta pentru trofeul de campioni ai zapezii. Chiar daca n-au iesit cu totii invingatori din competitie, la distractie au fost pe cel mai inalt podium, indiferent de rezultat. "Foarte frumos la 2.000 de metri, foarte sanatos, nu se compara cu fotbalul pe teren de iarna", povesteste un fotbalist.

Temperaturile destul de scazute de la munte au facut ca partiile sa fie inca perfecte pentru schiat. Asa ca pasionatii acestui sport au profitat din plin, mai ales ca pot ajunge foarte usor, cu masina. Transfagarasanul s-a deschis pe portiunea dintre Balea Cascada si Balea Lac.

Aici are loc cea de-a 19-a editie a Serbarilor estivale ale zapezii."Relieful este cu totul si totul deosebit. Speram sa se bucure si turistii de zapada pentru ca si dincolo, dupa lac, este multa zapada Noi ne bucuram ca timpul ne-a lasat sa desfasuram a 19-a editie a serbarilor estivale ale zapezii", a explicat unul dintre salvamontisti.

Serbarile Estivale ale Zapezii sunt o actiune de divertisment si cultura montana.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Serbari estivale ale zapezii, la Balea Lac