Antena Meniu Search
x

Serviciul de Telecomunicatii Special a fost premiat la Gala Europeana a Premiilor 112

Serviciul de Telecomunicatii Speciale ( STS ) a primit Premiul pentru excelenta – Contributii remarcabile in educare si informare 112, in cadrul Galei Europene a Premiilor 112, de la Riga

Romania si alte opt state au fost recompensate, cu ocazia acestei gale, pentru devotamentul cu care au promovat si imbunatatit Numarul de Urgenta 112, in prezenta a peste 300 de reprezentanti ai serviciilor de urgenta, ai unor institutii europene si organizatii internationale, conform Mediafax.

In Romania, STS desfasoara activitati de educare – informare in zonele turistice montane si pe litoral, campanii in gari, aerogari, trenuri, statiile de metrou si pe principalele drumuri nationale. Totodata, spoturile 112 sunt difuzate pe posturile de radio si televiziune.

“112 a devenit unul dintre cele mai renumite si de succes branduri romanesti. Acest lucru se datoreaza si actiunilor de educare – informare desfasurate de catre Serviciul de Telecomunicatii Speciale. Premiul este si al jurnalistilor, al institutiilor media din Romania care ne-au ajutat si impreuna cu care am reusit sa demonstram ca, daca ai un scop nobil, in interesul oamenilor, poti face campanii sociale cu efecte maxime si daca ai bani foarte putini”, a spus colonelul Adrian Fulea, purtatorul de cuvant al STS.

Premiul international obtinut de STS este cel de-al treilea dupa cele din 2009, tot pentru educare – informare, si cel din 2012, pentru salvarea remarcabila a unui grup de turisti belgieni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Serviciul de Telecomunicatii Special a fost premiat la Gala Europeana a Premiilor 112