Antena Meniu Search
x

Video Sfârşit cumplit pentru un muncitor din Olt. Bărbatul s-a răsturnat cu buldoexcavatorul într-un lac îngheţat

Un bărbat în vârstă de 57 de ani a murit, marţi, după ce s-a răsturnat cu buldoexcavatorul în apă, evenimentul având loc într-o localitatea din judeţul Olt.

de Redactia Observator

la 25.01.2022, 16:08

Vezi și

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Olt a anunţat că, marţi, poliţiştii au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că, un bărbat, din comuna Fălcoiu, judeţul Olt, angajat al unei societăţi, s-a răsturnat cu buldoexcavatorul în apă în localitatea Cioroiu şi nu a mai ieşit la suprafaţă.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei numărul 2 Rurală Osica de Sus, dar şi mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt. ISU Olt a intervenit cu o autospecială de stingere, un container multirisc, o autospecială pentru scafandri şi ambarcaţiune cu motor, un echipaj SMURD şi o autospecială pentru primă intervenţie, cu peridoc şi barcă cu motor. 

''La sosirea primelor echipaje, utilajul a fost găsit la aproximativ patru metri de mal, scufundat în apă în totalitate. Din datele transmise de persoanele aflate la faţa locului, bărbatul care manevra utilajul, a fost surprins în cabina buldoexcavatorului.  Echipa de scafandri a început imediat misiunea de căutare, bărbatul fiind extras din cabina utilajului, în stop cardio-respirator. Pacientul, în vârstă de 57 de ani, din localitatea Cioroiu, a fost preluat de echipajele medicale, fără semne vitale, fiind constatat decesul'', a transmis ISU Olt. 

Din cauza apei îngheţate, misiunea a fost una extrem de dificilă

Pompierii au precizat că misiunea a avut un grad ridicat de dificultate, apa fiind îngheţată, vizibilitatea zero şi accesul către victimă dificil. Trupul bărbatului a fost transportat la Morga Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, în vederea efectuării necropsiei, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

Poliţiştii fac cercetări, fiind întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Sfârşit cumplit pentru un muncitor din Olt. Bărbatul s-a răsturnat cu buldoexcavatorul într-un lac îngheţat