Antena Meniu Search
x

Video Show cu maşini super-sport la Alba Iulia. "Vedeta" expoziţiei are propriul cont de Instagram: "Nu ştiu cine e proprietarul şi sunt surprinşi când văd că e o fată"

Weekend perfect pentru pasionaţii de maşini cu mulţi cai putere! La Alba Iulia, peste 120 de automobile super-sport sau "tunate" i-au impresionat pe spectatori. Iar în comuna Dăneşti din judeţul Gorj, vedete au fost autoturismele de epocă.

Alin Stan
de Alin Stan

la 16.04.2022, 20:33

Vezi și

Fiecare participant a atras atenţia vizitatorilor cum a putut. În timp ce o maşină a putut dansa la propriu, alta a devenit chiar vedetă pe site-urile de socializare. "Are contul ei de Instagram (n.red. maşina), are fani mulţi. Mulţi nici nu ştiu proprietarul, dar ştiu maşina şi de multe ori rămân surprinşi că e o fată", a declarat Amina, proprietara maşinii.

Cele mai scumpe maşini care au fost expuse costă şi câteva sute de mii de euro. "Maşini venite din toate colţurile ţării, am avut grijă să fie maşinile de top din ţară, cele mai impecabile şi cele mai spectaculoase", a declarat Octavian Faur, organizator. A fost pentru prima dată când o expoziţie de acest tip a fost organizată la Alba Iulia. Peste 30 de maşini vechi de zeci de ani au putut fi admirate şi pe Aerodromul "Barza" din localitatea gorjeană Dănești. Colecționarii și-au expus bijuteriile pe patru roți, dornici să schimbe o vorbă cu spectatorii.

Astfel de maşini de epocă costă între 2.500 şi peste 30.000 de euro, în funcţie de marcă şi vechime. "Cel mai vechi s-ar putea să fie IMS-ul, din '67. Avem și Dacie din 70", a declarat Adrian Gonciulea, organizator. Expoziția de maşini de epocă este la prima ediție în acest an, iar următoare se anunță a fi la toamnă.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Show cu maşini super-sport la Alba Iulia. "Vedeta" expoziţiei are propriul cont de Instagram: "Nu ştiu cine e proprietarul şi sunt surprinşi când văd că e o fată"