Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Şi-a împuşcat rivalul în dragoste în plină stradă, în Baia Mare. Bărbatul a venit special din Anglia ca să se răzbune

O dragoste neîmpărtăşită şi gelozia dusă la extrem l-au făcut pe un bărbat să îşi împuşte rivalul de trei ori. Totul s-a petrecut seara trecută în Baia Mare, în plină stradă. Agresorul şi-ar fi pregătit planul.

de Redactia Observator

la 24.09.2022 , 11:53

Bărbatul se afla în Anglia când a aflat că iubita lui se întâlneşte cu altcineva. Şi-a cumpărat bilet de avion, a aterizat în Cluj-Napoca, şi-a închiriat maşină şi a plecat spre municipiul Baia Mare. 

Nu s-a putut împăca cu despărţirea

Pe strada Luminişului s-a întâlnit cu iubita sa şi cu noul său rival. Fără să stea prea mult pe gânduri, a scos un pistol şi l-a împuşcat pe individ de trei ori. A vrut apoi să îşi împuşte şi iubita, însă arma s-a blocat. 

Vezi și

Atunci, agresorul a urcat în maşină şi a fugit spre Centrul Vechi. Acolo, a oprit pe un pod şi a aruncat arma în râul Săsar. A fost reţinut însă la scurt timp de poliţişti şi dus la secţie. Victima sa a ajuns la spital într-o stare foarte gravă, iar medicii se luptă acum să-i salveze viaţa.

”În seara de 23 septembrie, la ora 21.48, Poliţia municipiului Baia Mare a fost sesizată prin apel la SNUAU 112, de către un bărbat, de 24 de ani, din Târgu Lăpuş, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe strada Luminişului din municipiu, a fost împuşcat cu o armă de foc. Victima a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a anunţat Poliţia Judeţeană Maramureş.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Şi-a împuşcat rivalul în dragoste în plină stradă, în Baia Mare. Bărbatul a venit special din Anglia ca să se răzbune