Antena Meniu Search
x

Şi-a MĂCELĂRIT mama într-un hotel din Vatra Dornei! I-a tăiat gâtul pentru că nu l-a lăsat să fumeze în cameră

Caz șocant într-o cameră de hotel din Vatra Dornei. Un bărbat cu probleme psihice și-a înjunghiat mortal mama pe motiv că nu i-a permis să fumeze în camera de hotel în care erau cazați.

Caz șocant într-o cameră de hotel din Vatra Dornei. Un bărbat cu probleme psihice și-a înjunghiat mortal mama pe motiv că nu i-a permis să fumeze în camera de hotel în care erau cazați.

La data de 15 august 2017, în jurul orei 20.56, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost anunțată prin 112 de către recepționera Hotelului Intus din municipiul Vatra Dornei despre faptul că o femeie a fost înjunghiată, într-o cameră din incinta unității de cazare.

Din verificările făcute de anchetatori a reieșit că în ziua de 11 august a.c., soții Constantin P., în vârstă de 62 de ani și Gabriela P., de 63 de ani, din Galați, s-au cazat în camera 206 a Hotelului Intus din Vatra Dornei, iar ceilalți membri ai familiei, respectiv fiul Florin P., fiica Cristina I. și ginerele Marius I. s-au cazat la o pensiune care este situată pe raza satului Chiril din comuna Crucea, scrie obiectivdesuceava.ro.

În cursul zilei de 15 august 2017, în jurul orei 10.00, Florin P. a mers în Vatra Dornei, la hotelul Intus, unde s-a întâlnit cu părinții săi, iar ulterior au stabilit ca acesta să rămână în aceeași cameră de hotel, fără acordul conducerii unității hoteliere.

În jurul orei 20.30, Constantin P. a mers în parcarea hotelului pentru a-și parca mașina într-un alt loc decât cel inițial. De asemenea, acesta  intenționa să ducă în camera de hotel și o saltea gonflabilă pe care urma să doarmă fiul său, Florin P.

În timp ce acesta a lipsit, aproximativ 20 de minute, în camera 206 au rămas Gabriela P. și fiul ei, Florin P. Pe la ora 20.40, agentul de pază al hotelului, care se afla la etajul IV al clădirii, a auzit o serie de țipete puternice de ajutor ale unei femei, care veneau de la etajul II, motiv pentru care s-a deplasat imediat la fața locului și a constatat că sunetele se auzeau din camera 206, în care fusese cazată familia P.

Acesta a încercat să intre în camera respectivă, însă cum ușa era încuiată, s-a dus la recepția hotelului și i-a cerut ajutorul unui alt angajat, care l-a însoțit în locul respectiv.

Aceștia au bătut la ușa camerei 206 timp de câteva minute, însă din interior nu se mai auzeau niciun fel de zgomote, fapt care i-a determinat să se deplaseze spre recepție, pentru a lua cheile de rezervă. Pe holul etajului II, s-au întâlnit cu Constantin P., care se întorcea la cameră, însă nu au purtat discuții cu acesta.

În jurul orei 20.56, la recepția hotelului a venit Constantin P., însoțit de fiul său Florin P., care avea hainele și mâinile murdare cu sânge. Tatăl i-a cerut recepționerei să sune la 112, deoarece fiul lui a înjunghiat-o pe mama sa.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de ambulanță din cadrul SAJ Suceava, care a constatat decesul femeii. Un echipaj de poliție l-a preluat pe Florin P. și l-a dus la sediul Poliției Vatra Dornei pentru a-l audia. Din primele verificări făcute de polițiști a reieșit că Florin P. suferă de afecțiuni psihice, cu diagnosticul de schizofrenie paranoidă, fiind încadrat în gradul de handicap accentuat, iar în ultima perioadă a fost internat în mai multe ocazii pentru tratament de specialitate. Din declarația acestuia reiese că și-a înjunghiat mama în zona gâtului, din cauză că aceasta i-a interzis să fumeze în camera de hotel.

Având în vedere faptul că din primele cercetări făcute în acest caz a reieșit că Florin P. suferă de afecțiuni psihice grave, iar pe parcursul cercetărilor starea sa de sănătate s-a deteriorat, acesta manifestându-se violent, s-a dispus internarea suspectului în cadrul Secției de Neuropsihiatrie Burdujeni a Spitalului Județean Suceava, pentru a-i fi acordat tratament de specialitate.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, raportată la infracțiunea de omor, cercetările fiind preluate de către un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Cadavrul femeii fost depus la morga Spitalului Vatra Dornei. Serviciul de Medicină Legală Suceava a fost informat în vederea efectuării autopsiei medico – legale. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Şi-a MĂCELĂRIT mama într-un hotel din Vatra Dornei! I-a tăiat gâtul pentru că nu l-a lăsat să fumeze în cameră