Antena Meniu Search
x

Şi-a postat demisia pe Facebook! "Nu am pretenția de a fi exemplu pentru cineva, dar așa văd eu ca polițist responsabilitatea"

Valentin Riciu a demisionat. Consilirul ministrului de Interne, Carmen Dan, a făcut anunţul pe pagina lui de Facebook.

Valentin Riciu a demisionat. Consilirul ministrului de Interne, Carmen Dan, a făcut anunţul pe pagina lui de Facebook.

”Astăzi am decis să-mi încetez activitatea la cabinetul ministrului afacerilor interne.

Nu pentru că situația mea juridică s-ar fi schimbat cu ceva. După cum am precizat, nu am fost informat despre vreo acuzație penală, iar comunicatul public al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție este lămuritor.

Am discutat astăzi cu ministrul și decizia aceasta este. Nu am pretenția de a fi exemplu pentru cineva, dar așa văd eu ca polițist responsabilitatea”, este mesajul transmis de Valentin Riciu.

Valentin Riciu a fost consilierul ministrului de Interne, Carmen Dan, pe domeniul sindical. El este vizat în trei dosare penale.

Acuzațiile sunt de înşelăciune, ultraj şi abuz în serviciu, a scris Agerpres care citează surse judiciare. Inițial, când se aflase despre unul dintre dosare, Valentin Riciu a afirmat că este o nouă mizerie la adresa sa. Apoi Agerpres a publicat, pe surse judiciare, cu date exacte despre instituțiile la care s-ar afla dosarele acestuia, informații nu din unul, ci din trei dosare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Şi-a postat demisia pe Facebook! "Nu am pretenția de a fi exemplu pentru cineva, dar așa văd eu ca polițist responsabilitatea"