Antena Meniu Search
x

Video Şi-a ucis soţia după ce s-a urcat băut la volan. Un șofer de 80 de ani a făcut prăpăd cu mașina pe o stradă din Arad

O femeie şi-a pierdut viaţa şi o altă persoană a fost grav rănită într-un accident rutier produs în această dimineaţă pe o stradă din Arad. Totul s-a întâmplat în momentul în care un şofer de 80 de ani a pătruns într-o intersecţie fără să se asigure, iar autoturismul, în care se afla şi soţia sa, a fost lovit în plin de un altul, care venea din sens opus. 

de Redactia Observator

la 11.08.2022, 13:53

Vezi și

Impactul a fost devastator. Maşina a fost proiectată într-un stâlp de electricitate pe care l-a dărâmat, iar apoi a izbit alte două autoturisme parcate pe marginea drumului. La faţa locului au fost chemaţi poliţişti şi un echipaj de descarcerare. 

Soția șoferului, pasager în mașină, a murit în drum spre spital

Femeia, în vârstă de 67 de ani, pasageră în autoturism, nu a mai avut nici o şansă. A murit în drum spre spital, în timp ce soţul său se află în stare gravă. În urma testelor efectuate s-a constatat că bărbatul băuse înainte de a se urca la volan.

Pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Şi-a ucis soţia după ce s-a urcat băut la volan. Un șofer de 80 de ani a făcut prăpăd cu mașina pe o stradă din Arad