Antena Meniu Search
x

Focuri de armă în traficul din Capitală. Un cetăţean arab a fost ţinta unor tineri, după o şicanare pe şoseaua Fundeni

Un cetăţean arab a căzut victimă unor bărbaţi puşi pe scandal, care i-au tăiat calea în trafic şi au tras asupra maşinii lui mai multe focuri de armă.

Vezi și

Un cetăţean arab a căzut victimă unor bărbaţi puşi pe scandal, care i-au tăiat calea în trafic şi au tras asupra maşinii lui mai multe focuri de armă. Suspecţii au fost prinşi şi duşi la audieri. Unul dintre ei a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat Instanţei cu propunerea de arestare preventivă. În maşina lor, poliţiştii au găsit un pistol airsoft.

Scenele şocante s-au derulat pe şoseaua Fundeni, la o oră de vârf. Doi şoferi s-au şicanat în trafic preţ de câteva minute, după care s-au auzit focuri de armă. Speriaţi, martorii au dat alarma la 112. 

Poliţiştii l-au găsit găsit la locul incidentului doar pe unul dintre şoferi, un cetăţean arab.  Acesta a susţinut că celălalt autoturism i-a tăiat calea de mai multe ori. Apoi, asupra maşinii lui au fost trase aproximativ cinci focuri de armă. 

Oamenii legii au cerut date despre maşina din care s-a tras. În scurt timp, cei doi indivizi, în vârstă de 28 de ani, au fost găsiţi într-un mall din Capitală, iar în maşina lor, împrumutată de la un prieten, a fost descoperit un pistol de tip airsoft. 

Cei doi suspecţi au fost audiaţi la Secţia 7 de Poliţie. Unul dintre ei a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi cercetat pentru ameninţare şi distrugere. În plus, apropiaţii cetăţeanului arab susţin că cei doi bărbaţi ar fi ştiut că acesta avea o sumă mare de bani asupra sa. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Focuri de armă în traficul din Capitală. Un cetăţean arab a fost ţinta unor tineri, după o şicanare pe şoseaua Fundeni