Antena Meniu Search
x

Sicriul cu trupul neînsuflețit al Regelui Mihai a părăsit reședința din Aubonne (Video)

Sicriul cu trupul neînsuflețit al Majestății Sale Regele Mihai a fost scos, duminică seară, din reședința din Aubornne, urmând să fie transportat la Lausanne, d

Sicriul cu trupul neînsuflețit al Majestății Sale Regele Mihai a fost scos, duminică seară, din reședința din Aubonne, urmând să fie transportat la Lausanne, de unde va fi adus în țară, miercuri 13 decembrie.

La ieșirea din reședința din Aubonne a avut loc o scurtă slujbă de pomenire, la care au asistat câteva persoane.

În ziua de miercuri, 13 decembrie 2017, la ora 11.00, sicriul cu corpul neînsuflețit al Majestății Sale Defuncte Regele Mihai I va ajunge la Aeroportul Otopeni, de unde va fi transportat cu mașina la Castelul Peleș. Evenimentul se va desfășura în prezența Șefului Familiei Regale, Margareta, Custodele Coroanei române, și a membrilor Familiei Regale, a reprezentanților instituțiilor Statului, ai Bisericii Ortodoxe și ai Casei Majestății Sale. Presa va avea acces la ceremonie. Publicul nu va avea acces la eveniment.

Miercuri, 13 decembrie 2017, la ora 14.00, corpul neînsuflețit al Regelui va fi așezat în Holul de Onoare al Castelului Peleș. Custodele Coroanei și Familia Regală vor fi prezenți la Sinaia. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Sicriul cu trupul neînsuflețit al Regelui Mihai a părăsit reședința din Aubonne (Video)