Antena Meniu Search
x
LIVE

Galerie foto Simbi, căpriţa cu urechi gigantice. La doar două luni este pe cale să depăşească recordul mondial

O căpriţă de doar două luni este la o jumătate de centimetru distanță de recordul mondial de 22 de centimetri, stabilit anul trecut. Simbi a devenit subiectul principal al atenției internaționale în ultimele săptămâni.

De Redactia Observator la 09.06.2023, 15:54

Urechile gigantice ale lui Simbi, o capră în vârstă de doar două luni, sunt la doar o jumătate de centimetru distanță de recordul mondial de 22 de centimetri, stabilit anul trecut. Crescătorul său, Mohammad Hassan Narejo, speră ca Simbi să depășească acest record.

Simbi, căpriţa cu urechi gigantice

Capra cu urechi gigantice, denumită Simbi, a devenit subiectul principal al atenției internaționale în ultimele săptămâni. La doar două luni de la naștere, urechile ei măsoară deja 21,5 centimetri, aproape de lungimea unei alte capre, Simba, care stabilise recordul mondial anul trecut, cu urechi de 22 de centimetri, scrie Daily Mail.

Crescătorul Mohammad Hassan Narejo, care a arătat cu mândrie urechile caprei sale, a contactat Guinness World Records în speranța de a obține recunoașterea oficială a „realizării extraordinare” a lui Simbi. 

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Narejo, care locuiește în Karachi, Pakistan, a devenit un nume cunoscut în rândul crescătorilor de capre după succesul lui Simba, adevărata vedetă în online, care a adunat mii de urmăritori pe YouTube, potrivit Mediafax. Cu toate acestea, Narejo crede că Simbi poate să o depășească în popularitate pe Simba, pe măsură ce urechile sale continuă să crească.

În mod normal, urechile caprelor Nubiene, rasa din care fac parte Simbi și Simba, se întind cu aproximativ un centimetru sub față. Cu toate acestea, urechile lui Simbi sunt deja la câțiva centimetri de această măsură obișnuită, ceea ce a stârnit interesul comunității crescătorilor de capre din întreaga lume.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Simbi, căpriţa cu urechi gigantice. La doar două luni este pe cale să depăşească recordul mondial