Antena Meniu Search
x

O fetiţă din Petroşani a dispărut de la şcoală şi este căutată de familie

Simona Gina Bacia, o fetiţă în vârstă de 12 de ani, din Petroşani, a dispărut fără urmă de la şcoală, după ultima oră de curs.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 21.01.2020, 15:46

Simona Gina Bacia, o fetiţă în vârstă de 12 de ani, din Petroşani, a dispărut fără urmă de la şcoală, după ultima oră de curs.

Fetiţa de 12 ani a dispărut, ieri, 20 ianuarie 2020, în jurul orei 12.00, după ce a plecat de la şcoală către casă.

Familia copilei a căutat-o ore în şir în toate locurile în care fata ar fi putut merge, însă toate căutările au rămas fără rezultat.

Astfel, în jurul orei 22.30, mama Simonei a reclamat dispariţia fetei la Poliţie.

Pe acelaşi subiect
Fetiţa dispărută în Petroşani, dată în urmărire naţională

"La data de 20.01.2020, în jurul orei 22:36, Poliția Municipiului  Petroșani a fost sesizată de o femeie din Petroșani cu privire la faptul că fiica sa, Bacia Simona-Gina, în vârstă de 12 ani, a plecat în jurul orei 12:00, de la ultima oră de curs (minora este elevă la o şcoală din municipiul Petroșani) și nu a mai revenit la domiciliu", se arată într-un comunicat al IPJ Hunedoara.

Ultima dată când a fost văzută, fetiţa era îmbrăcată cu o geacă de culoare albastru-deschis, o bluză de culoare gri, cu o inimioară pe mijloc, pantaloni blue jeans negri, iar în picioare avea o pereche de ghete de culoare albă, îmblănite pe interior.

Simona Gina Bacia are o înălţime de 1,55 metri, greutate de aproximativ 40 de kilograme, părul şaten dechis, drept, puţin mai lung de nivelul umerilor pe care îl poartă prins în coadă, ochii căprui.

"În urma sesizării, poliţiştii au demarat deîndată o serie de activități investigative şi de căutare, în vederea depistării minorei, cu privire la care a fost solicitată şi măsura urmării naţionale. Poliţiştii continuă activitățile necesare depistării celei în cauză  şi le solicită celor care deţin informaţii utile anchetei, să se adreseze celei mai apropiate unități de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112", au mai arărat poliţiştii în comunicat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » O fetiţă din Petroşani a dispărut de la şcoală şi este căutată de familie