Antena Meniu Search
x

Simona Halep a mai avut puterea să şi glumească, după meciul epuizant cu Lauren Davis (Video)

Simona Halep a mai avut puterea să şi glumească, după meciul epuizant cu Lauren Davis.

Simona Halep a mai avut puterea să şi glumească, după meciul epuizant cu Lauren Davis (Video)

Simona Halep a mai avut puterea să şi glumească, după meciul epuizant cu Lauren Davis, spunând că şi-a consumat toate resursele fizice, dar speră ca a oferit un spectacol sportiv deosebit spectatorilor din tribună şi că toată lumea s-a distrat.

Un mare meci, o mare campioană, a precizat prezentatoarea, care a întrebat-o pe Simona Halep dacă are idee cât a alergat în meciul cu Lauren Davis.

"Un meci foarte greu, cu siguranţă foarte lung. N-am jucat niciodată atât de mult. Sunt foarte fericită că am putut să rezist şi să câştig. Sunt aproape moartă, dar a fost frumos că am putut să arătăm un tenis bun, sper că v-aţi distrat şi vă mulţumesc pentru susţinere. N-am nici cea mai mică idee cât am alergat, dar nu-mi mai simt muşchii, gleznele nu ştiu cum sunt pentru că nici nu le mai simt, dar mă simt foarte bine că am putut să câştig acest meci, a spus Simona Halep.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Simona Halep a mai avut puterea să şi glumească, după meciul epuizant cu Lauren Davis (Video)