Antena Meniu Search
x

Simona Halep, umilită la Palatul Cotroceni. Cea mai bună jucătoare a lumii a trăit momente incredibile de Ziua Naţională!

Incident neplăcut pentru Simona Halep chiar de Ziua Națională a României.

Simona Halep, umilită la Palatul Cotroceni. Cea mai bună jucătoare a lumii a trăit momente incredibile de Ziua Naţională - captura video

Incident neplăcut pentru Simona Halep chiar de Ziua Națională a României.

Cea mai bună jucătoare de tenis a lumii a povestit că a trăit momente neplăcute de 1 Decembrie, atunci înd a vrut să intre la recepția de la Palatul Cotroceni.

”La parada din timpul zilei nu am putut să mă duc pentru că aveam antrenament și am anunțat din timp. Seara am anunțat că mă duc, m-am dus, dar nu aveam invitația printată și nu s-a putut să intru. Nu am avut nici loc de parcare, dar nu a fost nicio problemă, nu m-am supărat”, a afirmat Simona Halep.

Jucătoarea din Constanţa a mărturisit că nu a fost lăsată să intre în Palatul Cotroceni şi că i-a părut rău  că nu a putut participa la eveniment.

Dezvăluirile au fost făcute de Simona Halep într-un interviu acordat jurnaliştilor de la Antena 3.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Simona Halep, umilită la Palatul Cotroceni. Cea mai bună jucătoare a lumii a trăit momente incredibile de Ziua Naţională!