Antena Meniu Search
x

Simulare Bacalaureat 2018. Un elev a fost eliminat de la prima probă, după ce a fost prins în timp ce copia

Simulare Bacalaureat 2018. Un elev a fost eliminat luni de la prima probă a simulării Bacalaureatului, în judeţul Giurgiu.

Simulare Bacalaureat 2018. Un elev a fost eliminat de la prima probă, după ce a fost prins în timp ce copia

Simulare Bacalaureat 2018. Un elev a fost eliminat luni de la prima probă a simulării Bacalaureatului, în judeţul Giurgiu, după ce a fost prins în timp ce utiliza telefonul mobil, a informat Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ). 

Potrivit purtătoarei de cuvânt a IŞJ Giurgiu, Georgeta Stănescu, prezenţa elevilor la respectiva simulare a fost de peste 85%.

'La simularea examenului de Bacalaureat s-au înscris 1.314 elevi din clasele a XI-a şi 1.292 de elevi din clasele a XII-a. În sălile de verificare fiind prezenţi 1.129 elevi din clasele a XI-a, ceea ce înseamnă o prezenţă de 85,92%, respectiv 1.094 de elevi din clasele a XII-a, ceea ce înseamnă o prezenţă de 86, 67%. Dintre aceştia un elev a fost eliminat din examen deoarece a fost surprins folosind telefonul mobil, ceea ce înseamnă două încălcări ale regulamentului şi că a păstrat telefonul  mobil în sală şi că l-a folosit', a declarat reprezentanta IŞJ

Simularea examenului de Bacalaureat se desfăşoară, în judeţul Giurgiu, în 12 centre de examen organizate la fiecare unitate de învăţământ liceal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Simulare Bacalaureat 2018. Un elev a fost eliminat de la prima probă, după ce a fost prins în timp ce copia